297179910_747244303219467_5922929083236912181_n

Møt KIL-gutta på Kongssenteret lørdag

På lørdag kan du møte noen av KIL-spillerne og trenerne på stand på Kongssenteret mellom klokken 13 og 15.

Annonse:
Skjermbilde 2022-08-12 kl. 16.25.44.png

Flere representanter fra KIL Toppfotball tar turen på Kongssenteret lørdag. Du finner standen inne på senteret mellom klokken 13:00 og 15:00.

Der kan du få høre mer om kronekampen mellom KIL og Start, som spilles på Gjemselund søndag kl. 15, og den store happeningen som ligasponsor OBOS stiller i stand i forkant.

Sjekk programmet: Masse aktiviteter og premier på gratis fotballfest

På OBOS Fanzone+ fra klokken 13:00 søndag kan du gjøre en rekke morsomme aktiviteter for både store og små. Les mer om programmet her!

Som vanlig har vi sofakonkurransen med Sparebank 1 Østlandet gående, og du kan selvsagt vinne plass i sofaen denne gangen også, til tross for at det er gratis inngang.

I videovinduet under stiller Martin og Daniel et spørsmål som handler om Start-trener Sindre Tjelmeland og hans tid i Ull/Kisa.

Denne gangen skal du ikke svare i kommentarfeltet på Facebook som vanlig, men den første som finner enten Daniel eller Martin med riktig svar på Kongssenteret lørdag, får to plasser i sofaen mot Start.

De ti første som treffer på trenerne Eirik og Johan når de dukker opp ved eller rundt KIL sin stand får også utdelt en tennisball. Den må du ta vare på, for med den tennisballen er du med i konkurransen om en flatskjerm-TV fra Power Årnes. Selve konkurransen finner sted i OBOS Fanzone+ på Gjemselund søndag.

Fikk du med deg at KIL Toppfotball besøkte fødeavdelingen på Kongsvinger sykehus, og delte ut gratis babybody til alle som blir født her? Fortvil ikke om du var litt for tidlig ute. Både på Kongssenteret lørdag og på Gjemselund søndag deler vi ut gratis body til alle som er født i 2022.

Les også: Emma (2 dager) er KILs ferskeste supporter

I tillegg blir det selvsagt en fin mulighet til å hilse på KILs egen maskot, Gusse Grevling, både lørdag og søndag. Han er til stede på Kongssenteret og deler ut diverse giveaways.

Han stiller sikkert opp på et bilde eller tre om man spør pent også.

Vi minner igjen om at det er gratis inngang for alle på kampen mellom KIL og Start i OBOS-ligaen på Gjemselund 15:00, og at OBOS Fanzone+ sparkes i gang med masse show og moro to timer før kamp.

Hjertelig velkommen til fotballfest på Gjemselund!

PS! Det er fortsatt ikke for sent å bidra til kronekampen. Ønsker du å støtte KIL Toppfotball med en sum fra 10 øre og oppover pr. tilskuer, kan du ta kontakt med markedsansvarlig Rune Lundgren på [email protected].


 

Annonse fra Obos-ligaen: