Nominer din kandidat til årets fotballfrivillig

KIL Toppfotball og norsk fotball er helt avhengig av innsatsen til de frivillige. De som stiller opp dag etter dag, uke etter uke, og sørger for at klubben får gjennomført kamper, treninger og andre arrangementer og prosjekter i klubben vår. 

Annonse:

- Fremdeles er det slik at det er et stort behov for flere frivillige i norsk idrett og i norsk fotball. Derfor gjentar vi kampanjen Årets fotballfrivillig som vi hadde stor suksess med i fjor, sier Eddie Chr. Thomas i OBOS.

Kjenner du en spesiell person eller en gjeng
som stiller opp i vær og vind,
høyt som lavt, og virkelig ordner opp
for at fotballen rundt omkring i landet skal gå rundt?

Nominer din kandidat her!

Nå er det igjen tid for å hedre og hylle de frivillige, for også denne høsten skal OBOS og Norsk Toppfotball kåre Årets fotballfrivillig. Så dersom du vet om en enkeltperson eller en gruppe personer som fortjener litt ekstra heder og ære, kan du gå inn på nettsiden fotballfrivillig.no og nominere din kandidat til prisen Årets fotballfrivillig.

Kampanjen Årets fotballfrivillig har to hovedmål: den skal hedre og anerkjenne de som allerede gjør en enorm innsats som frivillige i fotballen i dag, og den skal rekruttere nye frivillige.


- I år har vi et ekstra fokus på ungdommen, vi ønsker enda flere unge frivillige. Derfor skal vi dele ut to priser: Årets fotballfrivillig og Årets unge fotballfrivillig. Det finnes så mange fantastiske frivillige der ute, så jeg er helt sikker på at vi får mange flotte nomineringer og kandidater til prisene, sier Thomas.

Alle som nominerer en kandidat, er med i trekningen av fine premier. Du kan lese mer om kampanjen på fotballfrivillig.no.

- Vi tar imot nomineringer frem til 21. september. Deretter blir det en avstemning blant folket hvor de 20 kandidatene som får flest stemmer går til finalen. Rundt midten av november vil vi vite hvem som vinner de to prisene, avslutter Thomas.

I fjor var det Markus og Odd Inge som gikk til finalen fra KIL Toppfotballs kandidater. Les mer om det her!

Ønsker du å bli fotballfrivillig? Se på denne linken!

Annonse fra Obos-ligaen: