Slik er laget som starter i dag

Eirik Mæland var åpen om at dette var det vanskeligste laguttaket i hans tid som KIL-trener. Nå har han og teamet valgt sine elleve som starter mot Skeid kl. 15.

Annonse:

Et par sentrale og rutinerte spillere er tilbake fra karantene siden sist. Kristian Jahr og Adem Güven måtte begge se oppgjøret mot Sandnes Ulf fra tribunen. 

I tillegg er flere nær toppformen etter skader, og flere har meldt seg på gjennom sterke prestasjoner den siste tiden. 

Trace Murray har slitt litt med sykdom de siste dagene, og er derfor blant innbytterne i denne kampen. 

- Dette er det vanskeligste laguttaket jeg har vært med på her. Det var veldig vanskelig. Det er stor konkurranse og mange er i form, så det var vrient, sa Mæland etter fredagens treningsøkt. 

- Fortell litt om troppen og det du har å velge i?

- Jeg synes vi har en god kjernegruppe på 13-14 mann som kjemper om de elleve plassene, og så har vi en sulten, litt yngre gjeng bak. Så det er veldig fin dynamikk i gruppa nå. Det er veldig vanskelig å ta ut de elleve.

Les også: Tøft laguttak: - Vanskeligste jeg har vært med på her

Laget som møter Skeid ser slik ut: August Strömberg - Lars Christian Krogh Gerson, Fredrik Holmé, Kristian Jahr, Martin Sjølstad - Martin Tangen Vinjor, Harald Holter (k.), Tobias Bjørnebye, Martin Hoel Andersen - Ludvig Langrekken, Mathias Bringaker. 

Innbyttere: Isak Midttun Solberg, Daniel Lysgård, Marius Aamodt Eriksen, Trace Murray, Oliver Banken Sandberg, Eric Taylor, Nikolai Ronaldo Bull Jørgensen, Brage Berg Pedersen, Adem Güven. 


Annonse fra Obos-ligaen: