Solid innsats i tøff kamp

KILs Gatelag fikk en litt rotete innledning på oppgjøret mot Raufoss, men brettet opp ermene og ga seg aldri.

Annonse:

KIL - Raufoss 4-9

Allerede før kampen var det klart at et keeperbytte måtte til, da Sabit - som vanligvis står - pådro seg en skade i hånda i forrige kamp mot Lillestrøm. Om det har vært mest trøblete at han ikke har kunnet stå i mål på fotballbanen eller bidra til vaskingen av huset på hjemmebane, skal vi la stå usagt.

Det betød uansett at den nye målvakten Jon Martin skulle vokte buret, men allerede etter få minutter ble lårskaden hans for håpløs å spille videre med, og utespiller Remi fikk etter hvert på seg keeperdrakta og fullførte omgangen på best mulig vis mellom stengene.

I andre omgang tok utespiller Vedat over hanskene, mens keeper Sabit kostet vekk flere av angrepene Raufoss vasket frem som forsvarsspiller.

Raufoss ligger høyt oppe på tabellen, og etter at Benjamin hadde gitt KIL en drømmestart med en drømmescoring, demonstrerte de hvorfor. Plutselig var kampen snudd og dagens solide gjester så seg aldri tilbake.

Da hjalp det heller ikke at forsvarsbauta Thomas dessverre pådro seg en stygg kneskade midt oppe i det hele. Men sykdom og enkelte andre forfall til tross, sto KIL-gutta opp for hverandre og leverte både godt angrepsspill, oppofrende forsvarsspill og flere fine scoringer.

Dagens høydepunkt ble Alis feiring da han satte ballen i nettet og jublet til tribunen med ukas største glis og innlagte gledeshopp, da han reduserte til 4-8.

Det er ikke alltid at ting blir som planlagt, og noen ganger går ting bare imot. Da er det evnen til å gjøre det beste ut av det og likevel kunne gå hjem med hevet hode som betyr noe.