Svært begrenset tilskuerkapasitet - slik sikrer du deg billett i dag

Ønsker du å komme på kampen mellom KIL og Stabæk i Kongsvingerhallen, får du kjøpt billetter ved klubbhuset på Gjemselund i dag, fredag.

Annonse:

Grunnet en redusering i kapasiteten på antall tillatte tilskuere – en regulering klubben selv ikke er herre over – har vi oppfordret alle våre sesongkortinnehavere til å melde fra til klubben dersom de ønsker å benytte seg av det på hjemmekampen mot Stabæk.

Etter å ha jobbet frem en oversikt over det antallet, i tillegg til å fordele det obligatoriske antallet til bortesupportere, kommer vi frem til antallet ledige billetter vi kan selge. 

Takket være en god del samarbeidsvillige bedrifter og privatpersoner som har valgt å si fra seg retten til å benytte forhåndskjøpte sesongkort, sitter vi igjen med en del ledige billetter til kampen.

Den totale tilskuerkapasiteten Norges Fotballforbund har gitt dispensasjon til, er på 630.

KILs hjemmekamper i Kongsvingerhallen blir å regne som ekstraordinære. Derfor blir det også noen endringer fra det sedvanlige opplegget.

De ledige billettene selges i luka ved klubbhuset på Gjemselund – ved fysisk oppmøte – mellom 15:00 og 18:00 i dag, fredag 26. august.

Det blir en øvre grense på fire billetter pr. person.

Les også: KIL ble hørt: Får likevel spille i Kongsvingerhallen

Medlemmer av supporterklubben kan kjøpe billetter allerede fra 14:30, ved å fremvise medlemskort.

Pris pr. billett – uten unntak – blir kroner 200,- pr. person.

Det blir altså ikke mulig å kjøpe billetter på nett til kampene i hallen.

Vi ønsker selvsagt at så mange som mulig skal få komme på kamp, og selger til det er tomt. Det er førstemann til mølla-prinsippet som gjelder.

Vel møtt!

Annonse fra Obos-ligaen: