Svømming, styrketrening og brutal løping i skogen før kos i badestampen

De tre første ukene etter oppstarten har bestått av massevis av trening for å bygge et godt grunnlag inn mot den neste fasen i sesongoppkjøringen. Etter en knalltøff siste dag ble det en velfortjent og fin avslutning med badstue og badestamp.

Annonse:

Klokken 06:50: Vegard Hansen har tatt plass i Kongsbadet, der den første halvdelen av spillergruppa straks skal hoppe ut i vannet for en hard svømmeøkt. 

Etter en tur til Gjemselund for frokost, fortsetter dagen på treningssenteret Sportica. Dagens andre økt venter. 

Turen går så tilbake til Gjemselund for en felles lunsj, før dagens spesielle avslutning står for tur. Etter en biltur innover i skogene, er det klart for en løpeøkt Ludvig Langrekken etterpå kaller det sykeste han har vært med på. 

- Stakkars gutter, sier Vegard Hansen med et smil, etter selv å ha kommet i mål på den andre runden gjennom skogen.

Les også: Sterke resultater på årets første Mapei-test

Som en fin avslutning på dagen og de tre tøffe ukene med trening, venter en deilig markering på Gjemselund. Nå går troppen inn i en ny fase med mer fotball. Årets første treningskamp spilles mot Fredrikstad hjemme på Kongsvinger kommende lørdag. 

Denne uken hadde også KIL besøk av italienske Mapei Sport, som har hatt et årelangt samarbeid med klubben. Teamet på syv italienere testet spillerne fysisk, og tallene viste fremgang sammenlignet med tidligere tester. 

Les mer om testene, og om teamet som også jobber med klubber som Sassoulo, Inter Milan og Monaco her!

Her er listen over treningskamper!

Vi hang på med kamera gjennom hele den siste dagen med tøff fysisk trening. Hvordan det gikk, kan du se her:

Flere bilder fra løpeøkten kan du se her:

Annonse fra Obos-ligaen: