Topp treningsoppmøte og spennende cuptrekning

KILs Gatelag vokser stadig og har allerede i sitt første hele driftsår klart å melde på lag til Nasjonal turnering i Bergen. Etter tirsdagens trening fulgte en spent gjeng med på trekningen av gruppene.

Annonse:

Som vanlig var det oppmøte med mat og sosialt samvær på klubbhuset fra 11, før det bar ut i garderoben for å skifte til KIL-tøy. 

Ute på banen var det bra oppmøte med hele ni spillere, representanter fra Sør-Odal kommune og to trenere pluss sportslig leder. Så langt, siden oppstarten midt i november, har 18 spillere vært innom på trening. 

Med bortekamp mot Fram Larvik på programmet onsdag, var det perfekt å avslutte treningen litt tidligere enn vanlig. Både for å spare krefter, men spesielt for å kunne følge direktesendingen fra Brann stadion i regi av Fotballstiftelsen. 

Der skulle nemlig gruppene til sommerens Nasjonal turnering for Gatelag trekkes. 

KIL havnet i gruppe med Grorud og Jerv. 

Førstnevnte får vi en smakebit på hva står for i neste hjemmekamp i Østlandsligaen, som spilles på Gjemselund neste onsdag (kl. 12).

Jerv blir et nytt og spennende bekjentskap i turneringen som arrangeres i Bergen 13. og 14. juni. 

Selv om vi stadig blir flere, både trenger og ønsker vi oss enda flere lagkamerater på vårt nystartede gatelag. 

For mer info og bakgrunn kan man lese mer om laget her

(Artikkelen fortsetter under):

Skjermbilde 2023-05-23 kl. 13.30.18.png
Gruppeoppsettet: 29 lag deltar i Nasjonal turnering for Gatelag i sommer. KIL havnet i gruppe 7, sammen med Grorud og Jerv.

Det stilles ingen krav til hverken fotballinteresse eller -ferdigheter. Laget er et lavterskeltilbud - helt gratis - der mestring, samhold og tilhørighet står i fokus, for spillere som har eller har hatt rusrelaterte utfordringer. 

Vi har trening hver tirsdag, med oppmøte på Gjemselund fra klokken 11:00. Laget er for spillere i alle aldre (minimum 18 år) og for begge kjønn. De ukene vi ikke spiller kamp på onsdager, har vi også vanlig trening torsdag.

Spesielt ønsker vi at flere jenter skal ønske å bli en del av laget vårt. Hos oss er alle velkommen.

Vi spiller 7-erfotball. 

Les mer: Gatelag-ros etter besøk av Fotballstiftelsen: - KIL er godt i gang

Les mer: Historisk dag for KILs Gatelag: - Stolt av denne gjengen

Kontakt: 

Rolf Erik Johnsen

Trener

404 37 040

[email protected]

Stein-Erik Stormoen

Sportslig leder

41 54 16 59

[email protected]

Annonse fra Obos-ligaen: