Fabrikkåpning hos Mapei

I dag var det duket for offisiell åpning av Mapeis nye fabrikk.

Annonse:

1.oktober inviterte Mapei inn til offisiell åpning av sin nye fabrikk på Sagstua, og tilstede under åpningen var styreleder i KIL Toppfotball Baard Nordvang. Det samme var Norges statsminister Erna Solberg, den italienske ambassadøren og rundt 300 andre gjester.

- Vi er svært stolte av å ha Mapei som vår hovedsponsor. De har vært med i 20 år, og hele tiden tenkt langsiktighet med tanke på sitt samarbeid med KIL. Den samme langsiktigheten kjenner vi igjen i utviklingen Mapei har hatt på Sagstua, og den nye fabrikkdelen er ikke annet enn imponerende, sa Baard Nordvang etter at den offisielle åpningen var unnagjort.

Mapei kan i 2019 markere 20 år som en trofast samarbeidspartner av KIL Toppfotball. Vinteren 2018 ble samarbeidet utvidet, og Mapei har siden den gang vært KIL Toppfotballs hovedsponsor

- Inngangen Mapei har gitt oss til Mapei Sport er også helt unikt. Det gir oss en helt spesiell ekspertise, og det viser Mapeis engasjement i KIL, fortsetter Nordvang. Trond (Hagerud, adm.dir Mapei) og Peter (Fekete, Markedssjef Mapei) har begge et ekte KIL-hjerte, og Mapei er en suveren støttespiller for KIL, avslutter KIL Toppfotballs styreleder.

IMG_7858
- En suveren støttespiller for KIL, sa KILs styreleder Baard Nordvang etter han overvar åpningen av den nye Mapei-fabrikken på Sagstua. Her sammen med Trond Hagerud (adm.dir) og Peter Fekete (markedssjef) i Mapei.

Og Mapei har vært tydelig på hvorfor de engasjerer seg i KIL Toppfotball:

- Vi gjør det for at KIL er flaggskipet innen idrett i regionen og en klubb med en stolt historie fra over 35 år i norsk toppfotball, en klubb tuftet på verdier og stor grad av frivillighet, engasjement og entusiasme som vi identifiserer oss med, har administrerende direktør i Mapei, Trond Hagerud, fortalt.

- Et stort hjerte for KIL

Les også mer om KILs samarbeid med Mapei Sport her:
- Kan gi oss et konkurransefortrinn

Øker fabrikkarealet med 50%

Den nye fabrikken på Sagstua er Mapeis hittil største investering i Norden, og de har med dette økt fabrikkarealet med 50%. Samlet areal er nå oppe i 24 000 kvadratmeter – eller litt over tre fotballbaner om du vil.

Fabrikken på Sagstua har spesialisert seg på produkter som passer til nordiske forhold, og er en av 83 fabrikker i det italienske Mapei-konsernet.

På anlegget på Sagstua produserer Mapei årlig 150 000 tonn fugemasse, mørtel, lim og andre kjemiske produkter.

- Dette er en fantastisk dag som vi har gledet oss lenge til, kunne administrerende direktør i Mapei Trond Hagerud fortelle fra den provisoriske scenen inne på fabrikkområdet.

Fra scenen kunne også de tilhørerende høre statsminister Erna Solberg gratulere Mapei med sin nye fabrikk. Og som et lite stikk i retning de fotballinteresserte italienerne nevnte hun selvfølgelig KILs uavgjortresultat mot Juventus i 1993.

KIL Toppfotball gratulerer Mapei med sin nye fabrikk, og takker samtidig for et enestående samarbeid.

IMG_7829
Fotballinteressert Statsminister: - Noen av dere husker kanskje 20.oktober 1993, det var da KILs Geir Frigård utlignet til 1-1 mot Juventus på Ullevål stadion, mimret statsminister Erna Solberg og sendte et lite stikk til de italienske gjestene. Statsministeren hadde også fått med seg KILs samarbeid med Mapei Sport.
IMG_7794
Høyt: Det nye tårnet ved Mapeis anlegg synes godt over hele Nord-Odal

 

IMG_7792
Fra luften: Mapeis nye fabrikk
IMG_7871
Styreleder i KIL Toppfotball Baard Nordvang gratulerer Mapei med den nye fabrikken på Sagstua. Her representert ved administrerende direktør Trond Hagerud.
IMG_7811
Kulturelt innslag: Den unge fiolinisten Jenny Aalborg sørget for et kulturelt innslag under åpningsfesten

 

Annonse fra Obos-ligaen: