Generalsponsor Mapei forlenger: - En langsiktig satsing

KIL Toppfotball er svært tilfreds med å ha fått på plass en ny samarbeidsavtale med generalsponsor Mapei.

Annonse:

- Vi har vært med i mange, mange år, og har nå vært generalsponsor siden 2017. Vi er inne for en langsiktig satsing, og er med fordi KIL er så viktig for Kongsvinger og hele regionen, sier administrerende direktør Trond Hagerud, og legger til:

- Det er viktig Kongsvinger, det er viktig for regionen, det er viktig for entusiasmen rundt byen og for så vidt også selvbildet vårt, at vi her på et lite sted kan være med å konkurrere mot og blant de beste. Det er en ambisjon både vi som bedrift har, og som vi også synes at byen og regionen skal ha.

Godt møte med Hansen

Ifølge Hagerud har han stor tro på laget i sesongen som kommer, og forsikrer at både han og bedriften gleder seg skikkelig.

- Ikke minst setter KIL byen på kartet på en veldig positiv måte. Vi deler mange verdier med klubben, som er viktig. Vi har også en hel ved-kultur i bedriften. Det er viktig at næringslivet støtter opp rundt idretten, rundt det som er viktig for ungdom, barn og for bredde. Å ha noen forbilder, som har som ambisjon om å være den beste.

Les også: Sikre deg årets sesongkort!

Rett i forkant hadde Hagerud hatt et møte med Vegard Hansen. Der fikk han høre litt om KIL-trenerens tanker og meninger, og inntrykket han fikk, var godt.

- Veldig positivt. Det er veldig fint å se det engasjementet, entusiasmen og den troen han har på laget, for det er helt grunnleggende.

Hansen har som nyinnflyttet til byen brukt flere anledninger til å rose både KIL som klubb og snakke varmt om Kongsvinger som by i intervjuer han har gjort. At en profilert person kommer «utenfra» og lar seg positivt begeistre av Kongsvinger, setter Hagerud pris på.

- Det blir jo en bekreftelse på at vi gjør mye riktig.

Les også: Sterke resultater på årets første Mapei-test: - Dette gir oss et fortrinn

Tilbyr noe mer

Samarbeidet med Mapei Sport blir også bedre og bedre etter hvert som tiden går. For hvert år utvikles samarbeidet, kunnskap og metoder.

- Dette er en langsiktig investering som Mapei gjør i klubben, for den fysiske kapasiteten og treningsprogrammer er helt grunnleggende. Den tette kontakten mellom Kongsvinger og Mapeis toppidrettsenter utenfor Milano vil kunne tilføre klubben verdifull kompetanse  som kan tas inn i både planlegging og oppfølging av spillerne og laget. Dette er ikke noe som gir resultater på ett år.

- Da vi gikk inn som generalsponsor ønsket vi å tilby klubben noe mer. Vi ønsket å være med på å utvikle. Derfor var det at vi fikk engasjert Mapei Sport så viktig, som en del av vår satsing.

(Artikkelen fortsetter under): 

IMG_3941.JPG

- Gjør dere dette fordi du er KIL-supporter og bare vil at klubben skal gjøre det bra, eller fordi du mener det er viktig som en stor aktør i næringslivet å støtte klubben?

- Jeg står støtt i dette med begge beina. Både fordi det er viktig for byen, og jeg er Kongsvinger-gutt og har alltid vært engasjert rundt KIL. Men det andre er at det er viktig også for oss som bedrift; å være synlig, å vise byen og omgivelsene at vi støtter opp om det ledende laget. Vi kan alle være stolte av KIL som setter også både byen og region på kartet. Det er viktig for vår felles omdømmebygging og attraktivitet. Det betyr igjen noe i forhold til rekruttering. Vi ønsker også at unge skal finne det attraktivt å flytte hjem igjen.

- Gjennom generalsponsoratet får vi også en veldig god og nasjonal merkevaresynlighet og vi er del av et godt næringslivsopplegg som drives av klubben. Det er viktig å si at vi også er en aktiv støttespiller barn og ungdom i Nord Odal og i regionen både innen idrett og kultur. Vi ønsker å være en aktiv støttespiller for lokalsamfunnet rundt oss.

(Artikkelen fortsetter under):

IMG_9385.JPG

Strategisk samtalepartner

KIL Toppfotball deler mange av de samme verdiene som vår generalsponsor, og er stolte over at det gode samarbeidet kan fortsette. At deres logo fortsatt pryder den flotte, røde KIL-drakta også den kommende sesongen, føles riktig.

- Mapei har vært en lojal og trofast samarbeidspartner over flere år, og som jeg har sagt flere ganger før, er Trond også en viktig strategisk samtalepartner. Han bidrar på flere plan enn bare gjennom Mapei. Hele denne samarbeidsavtalen er viktig for oss, sier daglig leder Espen Nystuen.

Kontinuiteten fører også til ytterligere utvikling.

- De har vært med i mange år, og vi som klubb er veldig fornøyde med Mapei. Vi ser på det som en stor tillit at de synes vi er verdt å satse på, og at de verdsetter og ser verdi i å samarbeide med KIL, sier Nystuen.

Annonse fra Obos-ligaen: